Första bakslaget

Ja, så är det vinter igen. Det sägs ju att det ska vara sju bakslag innan det blir vår. Inte det man vill ha nu. Det kom ytterligare ordentligt snöfall i går kväll och nu har vi nästan -10 ute och dom hotar med ner mot -15 i natt. Det är fortfarande ca en halv meter snö men idag har solen lyst på oss. Bertan drog igång traktorn och plogade vår väg och gårdsplanen och där det plogats smälte solen snabbt bort snön och gruset kom åter upp i dagen.  Dock var det lite spännande när jag skulle nerför vår backe med bilen idag. Trots att jag bara hade ettan i och trampade så hårt jag kunde på bromsen, och ABS:en dunkade för högtryck, gick det bara fortare och fortare nerför backen. Först när jag höll så nära plogvallen jag kunde utan att fastna i den, fick jag hejd på det hela. Livet på landet är emellanåt spännande!

Undrar om vår brevbärare tycker det också? Medan jag var borta hade hon varit och hämtat vår förvridna låda och lämnat en temporär plastdito. Som sagt blir det spännande att se om hennes make lyckas få fason på våran!

I morgon ska jag göra nåt jag inte gjort på länge; dema mat. I morgon blir det våfflor i parti och minut, det är ju den våffeldag handeln och Ekström har lyckats skapa! Därför står jag på Härnöhallen i Härnösand hela rackarns dan i morgon och brassar våfflor och är oerhört glad och käck mot folk! Det är SÅ skönt att ni alla har för långt för att komma dit!

Kommentarer
Postat av: kim

ska nog tipsa alla jag fortfarande känner i härnösand att bege sig dit och hälsa på min kära mamma :) vilka tider är du där??

2009-03-24 @ 21:47:34
URL: http://kimziefromsthlm.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0