Borde ju veta bättre

än att hylla våren och byta mattor och fixa vårdekorationer när mars inte ens är slut än! Idag har jag fått betala! Var uppe i natt halv 3 och redan då hade det börjat snöa. Sen har det fortsatt.... det slutade vid halv fem i eftermiddags! Snön lyser vit på fur och gran...

Vår lantbrevbärare fick inte stopp på bilen i snöeländet, och rammade våran brevlåda, det är ju is under. Hon ringde och erbjöd sig att ta hem den till sig, för hennes karl var en hejare på att rikta brevlådor (han kanske har fått rikta fler). Vi trodde inte det var så farligt som hon fick det att låta, men när Bertan varit och tittat på den konstaterades att den hade stora likheter med Turning Torso-skrapan i Malmö! Ringde tillbaka till henne och sa att hon gärna får ta med den hem till maken i morgon! Blir spännande att se hur det fixas. 

Vädret är inte roligt men vad som är betydligt värre är att Bertans fosterbror Ingemar är ordentligt dålig. Han ligger sedan några veckor på sjukhuset och kom dit som ett vanligt led i hans reumatismbehandling. Väl där har det tillstött olika saker, som dom inte riktigt vet vad det är. Visar sig vid samtal i kväll att han ligger med syrgas för att blodet ska bli bättre syresatt, har hjärtsvikt och en växande svart oidentifierad fläck på lungan. Själv upplever han en smärta och tryck över bröstet. Det låter inte alls bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0