Bättre dag

Både en bättre dag och jag har också MÅTT bättre idag. Idag har solen gluttat emellanåt samt att det varit några plusgrader och man verkligen har känt att jo, våren är faktiskt på väg! Man ser att snön sjunker och på den plogade vägen kommer det upp ett och annat gruskorn genom snön.

Dessutom har det kommit en inbjudan till 25-årsfest idag! Vickiegumman fyller ju 25 här framöver och bjuder in till röj-röj, även för oss gamlingar, vilket vi är VÄLDIGT glada över! Så fort sms:et kom kastade jag mig över nätet och kollade in tågbiljetter och lämpliga hotell. Bertan var som tur var hemma tidigt idag och efter konsultation med honom bokades både biljetter och hotell. Vi tar tåget ner till storstan, väldigt behagligt. Sover på Scandic Continental mitt emot Centralen i Stockholm och med gångavstånd till festplejset. Dan därpå behöver man inte betänka om man är körbar vid elvarycket, utan parkerar sig återigen på ett behagligt säte på tåget. När man sen är framme bör risken vara över för icke körbarhet. Det ska bli så jätteroligt! Ser verkligen fram mot att få rocka loss, det har inte gjorts sen de kära barnen bjöd oss på en Vinylkryssning i julas. Har ju konstaterat det förut, men för varje år känns det mer och mer tydligt; jag BEHÖVER sång och dans!

Enda problemet med det hela är att jag måste hitta nåt snyggt/tufft/passande att ha på mig! Hittade denna på Bubbleroom, vad tycks?

http://www.bubbleroom.se/produkt/bubbleroom-h/17673/topp.aspx

Tanken var att ha den till tights, är det OK Vickie? Kim? Hälp mig!

Kommentarer
Postat av: vickie

jag tycker den var superfin och såklart funkar den jättebra! MEN (there's allways a MEN) jag tycker, och jag vet att du med tycker, det är snyggt med starka färger och vi brunetter passar faktiskt skitbra i starka färger och vi tycker d e roligt att sticka ut lite, eller hur? :) PUSS

2009-03-31 @ 13:42:39
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Jo, jag håller med om färg, du har rätt! Vi får se hur det blir!

puss

2009-03-31 @ 16:17:38
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0