Stormkonsekvenser

Dagen blev inte helt som det var tänkt. Det började med regn och rusk och det var vad vi ställt in oss på. Regn behövs, det är ordenligt torrt i gräsmatta och rabatter. Bertan åkte och handlade virke till garaget och jag skulle ringa och boka besök och dammsuga och allmänt döva dåliga samveten.

Förmiddagen gick dock åt till annat skrivbordsarbete än just att ringa och när lunchen var avklarad hade blåsten ökat till storm och hoppsan! föll där ett träd över elledningen nere vid sjön, och hoppsan! hade vi ingen ström! Tji ringande och tji dammsugning! Lite ställd blir man och undrar vad man ska göra i stället? Det blev en del rensande här och där och plantering av Humle och Klematis runt växtstödsportalen vi köpt. Det blir jättefint när de slingrar sig över den! Dessvärre blev det inte nåt speciellt med regn, är det ändå skitväder och kallt kan det gärna regna också, när det ändå behövs! Men man brukar ju inte få som man vill...

Vid fem kom elen tillbaka, men då hade jag redan tänt i vedspisen för att laga mat. Vid sådana här tillfällen är man extra glad att ha den! Och jag har ringande och städning kvar till i morgon, tjoho vad kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0