Solokvist

Bertan åkte hem efter lunch och nu sitter jag ensam kvar i stugan. Lite blandad känsla, är ju van att vara ensam emellanåt, men inte att vara ensam här, men ändå van att VARA här!

Har ägnat eftermiddagen åt lite städning samt att sy ett "segeltak" till vår uteplats här. Det är ju så  att med åldern orkar man inte med den där riktiga hettan på samma sätt längre. På vår uteplats här blir det hetare än hett när det är soligt och varmt. Förutom att solen gassar rakt på, så har vi även blänket från sjön som alltså blir het sol nummer två. Är det 25 grader i luften blir det 50 i gasset mot väggen. Det blir FÖR bra. Så jag köpte jättebilligt färgglatt kraftigt bomullstyg på IKEA och har nu sytt ett segel som sedan kan monteras upp vid behov och släppa igenom ljuset och tillåta oss se sjön, men som silar de hetaste solstrålarna. Fattas bara sol och värme nu!

Idag hade de lovat ihållande regn, men det har mest varit ett fint, fint duggregn och enstaka skurar och däremellan uppehåll. Men mulet och grått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0