Plågsamt!

Nu pratar jag inte om myggen, även om dom ju också gjort sitt bästa för att förpesta livet för mig. Nu pratar jag om blåsor i munnen, eller afte som är det medicinska namnet.

Så långt tillbaka jag kan minnas har dom plågat mig genom att invadera min mun, gärna upp til sju, åtta i taget, oftast i en lillfingernagels storlek. Plågsamt är bara förnamnet! Sen blev jag tonåring och började röka och eländet försvann! Under åren när jag fick barn slutade jag röka ett par gånger, men trillade varje gång dit igen när aften kom tillbaka. När man vet vad som får bort smärtan är det lätt att falla! Speciellt när det är nåt som ju smakar bra och tillfredsställer ett begär.

För dryga året sedan slutade jag ju med ciggisarna igen. Blåsorna har gjort sina försök, men bara en, en gång, lyckades få nån storlek att prata om. Just nu har jag tre STORA ONDA! Samt en som är på väg att läka. En läkare som jag sökte upp en gång sa att man visste att det var nåt i tobaksröken som höll det stången, men att man inte visste exakt vad. Har under det här dryga året trott att samma ämne finns i snus, eftersom jag nu bara snusar och de hållit sig hyfsat borta. Men jag har ju för fasiken snusat lika mycket den här helgen som alla andra dagar!!!!!! Varför detta brutala utbrott???? Den enda förklaringen jag kan komma på är att jag inte använt den tandkrämen vi började använda för ca 1 år sedan, BioZym. Har sökt på nätet och hittat en sida som heter afte.se där vi drabbade kan gråta samman och få tips av varandra. Där stog att Papaya kan ha en positiv effekt på eländet och i BioZym ingår Papaya. Mitt hopp står till det och nu smetar jag vilt tandkräm i munnen så fort jag inte har en snus inne! Det är fullkomligt nedbrytande att ha det så här, man vaknar på natten av att det gör ont, man sluddrar när man pratar, man kan inte äta (för att inte prata om hur ont det gör att prata och äta, konversationen oss emellan har definitivt avstannat!), man luktar illa i munnen och livet känns allmänt jobbigt och plågsamt! Det är faktiskt lite synd om mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0