Fixande och bett 4

Dagen har gått i fixandets och och grejandets tecken. Dammsugning, ogräsbekämpning, tillsnyggande av blommor och målande av knutbrädor till vårt garage, vilket var en väldigt svettig historia när nu termometern har stigit till sådär 22 grader.

Men främst: under midsommarhelgen fick jag ju äntligen ta hem mina härliga, blommiga trädgårdsverktyg och dito handskar. Idag har lämpliga spikar kommit på plats på mitt planteringsbord och attiraljerna hängts dit. Visst är de fina:Dagens andra rubrik är ju då bett nummer fyra. De som eventuellt följer min blogg har ju läst om mina bett 1-3 och hur svullen jag blivit på olika delar av kroppen. Igår eftermiddag var det dags igen. Kände att det kliade lite i huvudet men tänkte inte så mycket mer på det. En timma eller så senare, när det kliade lite igen, var jag där med fingrarna och upptäckte att det var blodigt. När Bertan tittade visade det sig att det var ordentligt med levrat blod. Det hade svullnat upp i size med en bättre prinskorv också. Under natten och dagen har det vuxit på sig, inte så mycket i huvudet, utan svullnaden har, precis som Vickie råkat ut för i pannan, runnit nedåt. Så min tinning som normalt sett buktar inåt, buktar nu utåt. Svullnaden går fram till ögonvrån och är på väg att rinna ner på kindbenet.

Min fundering är mest vad det är som biter mig som ger detta. Har ju fått andra myggbett här under försommaren som betett sig som vanliga myggbett på mig. Har ju alltid varit lite allergisk så de blir ju större än hos andra, men de här fyra är inte kul! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0