Fiffig

Har varit runt i omgivningarna med mina fina produkter idag igen, resultatet har varit som vanligt, blandat.

Passade på att handla lite blommor till utomhuslådorna när jag passerade Birsta på hemvägen. Igår planterade jag ut de pelargoner som skulle ut, men fick ta in dom till natten eftersom termometern hotade ge oss frost. De skulle tagits in ändå, de ska tillvänjas vid utomhustemperatur, de små liven. Men nu är det alltså mer planteringar avklarade, får nog räcka för i år, när det gäller krukor och lådor.

Nu i kväll har jag sytt ett draperi eller förhänge, eller vad man ska kalla det. De som varit här vet att vi haft en frys i hallen under trappan. Den har inte använts sen vårt nya kök blev klart, innehållandes en frys. Förra helgen åkte därför frysen med oss upp till stugan och kvar blev ett fult hörn. Det är nämligen så, att de som bodde här förut lydde minsta motståndets lag in absurdum. Så när man satte upp panel och la in matta i hallen och frysen stog i vägen, så flyttade man inte på frysen för att komma åt, utan man satte panelen RUNT  frysen och mattan fick sluta där frysen stog. Ni kan tänka er så fint det såg ut när vi tog bort frysen. Nu har dock ett hyllplan satts upp ungef'är där fryslocket var och under det har jag ikväll fått till ett skynke. Under ska gömmas tidnings- burk- och glasinsamlingskassar, samt att det nog ska komma ytterligare ett hyllplan för att samla "skräp" på. Så här blev det:Längs golvet syns trägolvet som ligger under plastmattan, bakom är det bara brun masonit, väldigt tjusigt!!

För övrigt är det tyget som blev kvar i vintras när jag köpte vad IKEA kallade en julduk (den fanns i rött också) och sydde gardin till köket. På rea förstås. Är man fiffig så är man! Och ekonomisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0