Bättre idag!

Idag kan jag prata någorlunda hyfsat och även äta utan alltför stora smärtor! Känns väldigt skönt! Med tanke på hur snabbt de har lagt sig, mina blåsor, sen vi kom från stugan, även de som var på gång, blir jag än mer övertygad om att det är tandkrämen som är "medicinen". Och jag som har tackat snuset för det här i ett år, vad ska jag skylla på nu för att fortsätta snusa?????

Bertan har idag utfört en bedrift! Han har cyklat från verkstan i Kvissleby hem hit, en tur på ca 1,5 mil! Det tycker jag är strongt! Anledningen är att min bil lämnades på samma verkstad i går för service och byte av de trasiga hjullagren. Några hjullager kunde verkstan dock inte uppbringa på samma dag (varför dom inte tagit hem i förväg kan man ju undra...?), därför blev min bil inte klar för avhämtning igår och Bertan hade tid för service på sin i dag. Alltså fick den stackars cykelovana mannen lasta in sin cykel i bilen i morse när han åkte och sen vackert cykla hem. Han har nu ont på ett antal ställen och ett gäng muskler! Men en bedrift var det! När det var dags att hämta hans bil i eftermiddags blev det taxi! Min bils reservdelar hade inte kommit som dom skulle idag, så den står fortfarande kvar och förhoppningsvis är den klar i morgon men då har vi ju hans att åka i för att hämta min! Visst har jag tur????!!!!

I övrigt har vi jobbat frenetiskt även idag; veden ska förpassas från vedbacken till lagårn och travas. Myggen hjälper inte till men är gärna med. Detsamma gäller garaget, knutbrädor har kommit på plats och jag målar portarna, för andra gången idag. De blir vackert gråblå och mygg och bromsar håller mig sällskap i värmeböljan som fortfarande består med svettframkallande temperaturer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0