Semesterkänsla!

Idag blev det då en dag ute på Bergafjärdens havsbad, ledigt från alla borde-ha-gjort! Jättehärligt! Läste innan att det skulle vara väldigt långgrunt därute och det var bara förnamnet. Det var så långgrunt att det inte fanns nåt vatten! Hörde redan i maj att vattenståndet i havet var extremt lågt, sen har det nog sjunkit ännu mer. Det syntes var stranden normalt sett gick, men vi la ut våra handdukar sådär femti meter utanför strandlinjen. Sen fick vi gå en bra bit ändå innan det gick att bada! Men härligt, härligt, att bara ligga och slöa och sola och titta på folk!


Visst syns det hur bra fötterna mår?

Dagen avrundades med grillade revbjensspjäll och coleslaw, och de första svenska jordgubbarna i år för vår del, till efterrätt. Allt avnjutet i 28 graders värme i skuggan, i solen är det omöjligt att sitta! Men dessvärre ska det ju förändras nu.

En rolig sak var att vi nyss för första gången såg älgar på vår åker utanför huset. Det är ganska ont om älg häromkring, gissningsvis har vi för mycket björn. Men det var två älgar, förmodligen en ko med en fjolårskalv. De såg ungefär lika nyfikna ut på oss, som vi på dom! 

Ikväll och i morgon förmiddag ska det packas och fixas, sen drar vi norröver!

Kommentarer
Postat av: vickie

ser riktigt härligt ut!! jäkla semesterfirare ;)puss

2009-07-02 @ 22:03:11
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0