Ny look!

Förmiddagen ägnades åt att iordningsställa Kims rum efter fönstermålningen. Känns skönt att hela rummet är grundligt städat och fräscht! Nygamla gardiner sattes upp på nygammal stång. Kim lämpar hit det hon inte vill ha hemma längre, men ändå inte göra sig av med, såsom gardiner och gardinstång, nya för rummet här, men utdömda i andra rum....! Men väldigt blåvitt och fint blev det:Jag kan känna att jag saknar nån brytfärg, nåt rött eller gult, nånting som bryter av i det blåvita.

Gardinerna skulle behöva strykas, men jag tänkte att det är synd om Kim om inte hon får känna sig delaktig, så jag sparar den uppgiften till henne!

Efter lunch när molnen började dra ihop sig till regnet som utlovats till eftermiddagen åkte vi till stan. Jag för att gå på lite rea, och Bertan för att handla mer byggmaterial. Men inte hittade jag nåt jag behövde på rean. Det blev lite underkläder bara. Hittade också nåt jag saknat i många år; en ryggkliare! Fanns för facila 20 spänn på Indiska!

Kommentarer
Postat av: kim

det vart ju himla snyggt det där!! nu syns det ju bara att tapeterna inte är vita längre :) jag får fundera på det där med accentfärg, håller med dig där faktiskt. men samtidigt så vill jag inte ändra för mycket, tycker ju om det som det är.

kram

2009-07-21 @ 07:33:04
Postat av: vickie

Det kanske inte nödvändigis är en stark färg man behöver kasta in. En eller 2 skrikiga kuddar i guld vore snyggt, tycker jag. Men sen har ju jag liiite annan inredninssmak än ni :) puss

2009-07-21 @ 08:19:40
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Moa

Hejsan hejsan!

Vilken fin blogg du har :)

På min blogg har jag precis startat en tävling som heter Sommarbloggen. Du ska skriva ditt bästa eller roligaste sommarminne! :) Så skynda dig att vara med nu!

Kram från Moa

www.moazickerman.blogg.se

2009-07-21 @ 08:45:05
URL: http://moazickerman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0