Härligt underbar soldag!

Efter regn kommer sol, sägs det ju, och idag kom den! En alldeles underbart härlig, ljuvlig, varm och skön soldag! Inte ett moln på himlen förrän sena eftermiddagen då det drog in lite slöjmoln. Har fått bada i den översvämmade sjön (men man behöver då inte gå lika långt för att doppa sig!) och känner i ansiktet att det fått ta del av solens strålar. Maten har grillats och ätits i bikini på altanen och vi känner oss så nöjda, så nöjda, SÅ! Om en stund blir det bastu och ytterligare dopp.

Dennis kompisar dök upp i går kväll och kvartade kvar till idag när de vid tvårycket drog vidare mot Östersund och Storsjöyran. Hoppas att solen följer med dom och att dom får bra dagar där!

Modern har nu hamnat på geriatriken och ska enligt egen utsago vara där några veckor. Nu ska hon minsann få träna och bli en ny människa (fortfarande egen utsago). Dessutom hävdar hon att taket har rasat in i hennes lägenhet, så där är ganska stökigt. När syster var där var taket intakt, så lite hallucinationer kan nog ha inträffat. Det är lite svårt att avgöra hur klar skallen är. Något slag av annat boende är nog snart aktuellt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0