Fixande

Det känns väldigt lyxigt och bra att ha det mobila bredbandet och kunna komma ut på nätet även när vi är här uppe i stugan. Har till och med inrättat ett datarum här nu! Det är Kims rum som har fått låna ut det lilla vägghängda skrivbordet, precis lagom stort till att få plats med den bärbara på och man slipper ha den stående på köksbordet.

Leken "flytta veden" har fortsatt och även avslutats idag. Vi känner oss hemskt väldigt duktiga, samt har träningsvärk i lår och armar. Men skönt att ha säkerställt (gillar inte det modeordet) vedförsörjning för ett par år framåt igen. Orkar vi ska det också tas ner några träd för att ligga i absolut framkant.

En tur till Umeå har det också blivit. Byggmax och Coop Forum fick besök av oss, och just det, även Plantagen. Där blev det ett par blomplantor som ska grävas ner invid en sten som naturen har placerat på tomten, kan bli snyggt. Har också klippt av några toppskott på några befintliga buska och satt i blomjord för att se om det går att förmera dom. Kul att experimentera! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0