Brottningsmatch

Förmiddagen ägnades åt att brottas med slipmaskinen. Det känns så. Den vill gå åt att möjliga håll och jag vill ha den åt ett helt annat. Dessutom ska det slipas både vågrätt och lodrätt, med armar rakt upp och armar åt sidan. Lite brottningsmatch! Men jag vann. Nu är fönstret i Kims rum slipat och alla pryttlar avdammade efteråt. Målning kan således påbörjas i morgon.........om jag vill........

Dagen inleddes med dimma och molnen hängandes i trädtopparna, inget regn, men väldigt grått och tungt. Det hela hade höjt sig till normal nivå på eftermiddagen, så då såg Luther till att jag bar ut och såpskurade mattorna från Vickies och Kims rum. Lagom till middagslagningsdags sprack molnen upp och vi fick äta middag på altanen svettandes i solskenet! Yess, yess, yesssss!

Bertan jobbar med sin bebis, bastubygget. Nu har han kommit till det värsta momentet, men som inte går att undvika; taket! Det lilla bastuhuset är inte högt, men har man höjdskräck så har man, så är det bara. Takstolarna har han ju fått dit, men då räckte det att stå på bocken. Idag har det påbörjats att lägga på plasten som ska ligga under plåten och då är det värre! För att nå måste man stå på stegen, och det är då man börjar komma väldigt nära gränsen! KAN vara så att det är dags för plåten i morgon, om vädret är med oss. Då blir det mycket adrenalinsvett!!!!! Så här ser det ut nu:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0