Å vad vi är duktiga!

Vädergudarna är med oss! Dimmoln på morgonen som lättade succesivt under förmiddagen för att avslutas med strålande vackert grillväder på eftermiddagen. Det blev till och med ett dopp idag! Mest berodde det på att jag gick med röjsågen och röjde det alltför höga gräset längs stranden. Det är jobbigare än man tror! Svetten lackade å det värsta och det var en höjdare att riva av sig kläderna och kasta sig i vattnet! Sen lunch i solen.

Och jo, det har även blivit fönstermålning. Insidan av Kims fönster en första sväng och mellan fönstren i Dennis rum. Det ska nog bli ordning (vitt) så småningom!

På lilla bastuhuset har det med mycket vånda och svettningar både inifrån  och utifrån landat plåttak idag. Han har min fulla beundran, min man! Vet precis vilken vånda han har och hur obehagligt han tycker att det är, men ändå fixar han det! Det är starkt.

Nu är nog snart bastun (den gamla) tillräckligt varm och väntar på oss. Vet att Eurovisionvinnaren är på Allsången ikväll, och hade velat se den, men om jag inte tar fel går den i repris ett par gånger, och nån av dom ska jag fånga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0