Vemod och saknad

är alltid det jag känner när vi packar ihop oss i stugan. Men när det är den här tiden på året och vi alltså stänger för vintern (ja den har väl i och för sig börjat, men det värsta av den står för dörren nu)  då känns det väldigt vemodigt och en stor saknad. Fastän jag vet att vi ska komma tillbaka, så är det väl det där att jag vet att det kommer att dröja tre månader. Tre månader är ganska lång tid. Men, blir det som vi tänkt kommer vi att hinna med en massa roligt innan det är dags att åka tillbaka. 

Fick besked idag att vår sanslöst efterlängtade blandare ska komma vilken vecka (dag) som helst! Efter det ska vi flytta in i köket, har redan dragit igång frysen och smygbörjat inflyttningen i den.  

I slutet på februari (då måste vi ha etablerat oss i nya köket) är det tänkt att vi ska åka på semester, DET är nåt att se fram mot!


När vi kommer tillbaka är det mitten på mars. Då kan det komma snöstormar - glömmer inte förra årets april på länge - men också blidvädersdagar med snösmältning av grov kaliber!


Så, summasumarum, vi har en hel del positivt att se fram mot!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0