Älskade barn

När jag läste dotter Kims blogg i morse slog det mig igen vilka underbara, härliga, starka och färgstarka människor mina barn är! I Kims fall har det varit ett jobbigt år med beskedet om struma (hypotereos?), samtidigt som det varit en förklaring på en massa skit. Hursomhelst, hon har inte bara godtagit det läkarna sagt, utan gör egna efterforskningar om vad, och hur som kan göras. Som tillägg för att nå sina mål, tar hon andra omvälvande beslut, som definitivt kommer att påverka hennes liv, men till det bättre, är jag övertygad om! Go for it, baby! För intresserade finns länk till bloggen här bredvid!

Vickie, som också tagit ett stort, livsavgörande beslut. Hon är en människa som har många stora begåvningar, tyvärr använder hon inte alla fullt ut (än). En sak hon däremot inte har begåvats med i överflöd är byst. Det är inte så att dom bara är små, vi är ju alla olika, utan dom finns i princip inte. Naturen missade. Nu har hon tagit beslutet att korrigera naturen och ge sig själv vad naturen borde gjort. Alltså inte ta upp konkurrensen med Pamela A eller nån, utan helt enkelt korrigera naturens spratt, ungefär som nån med en alldeles för stor, eller för liten näsa, kan göra.

Dennis, som umgås med tankar om att lämna sin trygga tillvaro och kasta sig ut i medelhavets oroliga och spännande vågor för en lite längre tid. Och/eller flytta till Hultsfred och plugga! Oavsett om det blir nåt eller ej, så tror jag att det är ett stort, och nyttigt steg att bara tänka tanken och vidta de åtgärder som ska till för att kanske lyckas! Det öppnar tanken, man ser bortom horisonten och får anledning att väga för och emot, och ta stora beslut. Även om beslutet är att inte göra nåt, utan stanna kvar, så har man aktivt gjort ett övervägande och funderat igenom vad man vill. 


Kommentarer
Postat av: kim

vad gullig du är!! vilka fina ord om oss! betyder otroligt mycket att ha ditt stöd!älskar världens bästa mamma!

2009-01-15 @ 20:25:44
URL: http://kimziefromsthlm.blogspot.com/
Postat av: kim

älskar DIG världens bästa mamma ska det vara :=)

2009-01-15 @ 20:27:09
URL: http://kimziefromsthlm.blogspot.com/
Postat av: Vickie

kan bara instämma med ovanstående!! :) KÄRLEK!

2009-01-15 @ 21:22:42
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0