Tungt ute, tungt inne

Annonseriet har ju dragit igång igen. Förra veckan drog jag iväg ett gäng mail till presumtiva annonsköpare. Idag var det dags att börja ringa och följa upp dom. Erkänner villigt att det blir värre för varje gång. Det är inte roligt, alltså. Dels finns det ett visst mått av telefon"skräck" rent allmänt och så är jag ju så ordentligt inställd på att få nej. Lyckades göra en del samtal i alla fall. Fick faktiskt ett ja, men "nej, jag vill inte boka nu, ring i början på nästa vecka igen". Okej. Vet ju också att även fast de säger ja, så är ett ja inte ett ja förrän ordern är skickad och påskriven.

Snöandet har fortsatt idag. Inte lika ymnigt som under lördag natt och söndag, men en ny decimeter har det samlat på sig igen sen de plogade i går. Nu har vi i det närmaste en halvmeter snö, så nu tycker jag att det räcker! Väldigt vackert är det, det måste man tillstå, jättetungt häng  på alla träd, dom är i princip helvita.


Kommentarer
Postat av: Vickie

gör som idrottarna gör; visualisera vinsten innan tävlingen. det gjorde jag med körkortet. jag bokade en hyrbil INNAN jag gjort uppkörningen. jag bestämde mig för att att fixa det.

ang telefonförsäljningen så e d som du säger; du har redan bestämt dig för att misslyckas. fru eriksson, du verkar inte leva som du lär alla gånger :)

ansträng dig mer! låt lite trevligare, checkare och sötare på rösten! sååå jäkla tråkigt e d väl ändå inte? d kunde verkligen varit värre. STOR PUSS och tack för i helgen!

2009-01-26 @ 22:05:42
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Nej, lever nog inte alltid som jag lär, men det är ju bra att jag lyckats få ut ett annat budskap då! Och du kan vara lugn, jag låter väldigt käck (check betalar man med!), när jag väl har dom i örat! Men jag får väl försöka visualisera mera!

puss och tack för att ni kom alla!

2009-01-27 @ 07:52:26
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0