Tji middag

I eftermiddags var vi inbjudna till Märta på kaffe. Viss vånda uppstod när hon ville ha dit oss kl 4 eller senare, det krockar ju liksom med middagsdagset och så. Men OK, vissa smällar får man ta.

När vi kom dit visade det sig att det var smörgåstårta och vin som stod på menyn, damen fyllde år igår! Ett visst dåligt samvete infann sig, när jag hörde det kom jag ju ihåg att hon fyller nånstans i januari, men, men!

Gott och trevligt var det, men det kullkastade ju våra middagsplaner, det funkar ju inte att gå hem och steka fläskfilet när man nyss ätit smörgåstårta!

Så när vi kom hem blev det istället ost och vin! Passade alldeles utmärkt en fredag kväll. Speciellt när vi hade den sista osten kvar utav paketet vi fick från Vickie och Jonas i julklapp. Nu var ju den söta lilla burken med fikonmarmelad slut, men Whiskeymarmeladen Bertan säljer, var ett utmärkt alternativ!För att vara rejält framfusig och tydlig, kan jag bara säga att om nån funderar på vad jag önskar mig när jag fyller år, så sluta att fundera! Ta en sväng till Hötorgshallen bara! Puss och tack!

Kommentarer
Postat av: vickie

Kul att ni gillade osten! :) Då behöver man inte fundera så mkt på födelsedagspresent då, massa gott från hallen bara!Och gott med smörgåstårta ju! Mmm.

puss

2009-01-31 @ 10:06:50
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0