Spiskåpan på plats

Här ligger vi inte på latsidan utan det har jobbats på med inredningen i köket idag också! Idag har spiskåpan från gamla köket blivit rengjord och flyttats över till sin plats över vedspisen:Dock har vi konstaterat att den förmodligen har suttit där tidigare (köket fanns ju här från början) men blivit kapad när den flyttades till det vi nu kallar gamla köket. Den når nu inte ända upp till tak och ser därför lite rumphuggen ut. Vi har kommit fram till att vi ska använda den som stomme och bygga på den med gipsskivor eller nåt, för att ge den den form och det utseende vi vill ha. Det blir ett projekt för våren, när man inte behöver elda i spisen på samma sätt, det blir lite varmt liksom att jobba ovanför den när den är igång!

Sen har det också spikats ihop och frästs snygga kanter på hyllor som ska sitta ovanför alla tre dörröppningarna som finns in till köket. De är nu kvistlackade och kommer att börja målas i morgon. Tror att det blir himla snyggt!

I övrigt går tankarna till Vickie i kväll som i morgon bitti 07.30 ska vara på plats på kliniken för operationen. Må vara ett I-landsproblem, men det handlar icke förty om livskvalitet, och det är väl nåt som vi alla i detta land gör vårt bästa och mesta för att ge oss själva? Det kommer att gå, och bli jättebra, gumman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0