Pack och plock

Idag har det varit en intensiv dag. Trodde när jag klev upp att jag skulle hinna det mesta av det jag ville göra, hade ju för sjutton hela dan på mig - många timmar! Gamla frysen skulle totaltömmas och frostas av, nya insatserna till nya lådor komma på plats, resterande skåp i gamla köket tömmas, julen plockas ner (tjugondaknut idag), gardin till lilla fönstret i köket fixas osv, osv.....

 Hälften ungefär hanns med. Julen är nerplockad, kan finnas nån missad sak kvar. Kändes lite tokigt ändå, granen barrade nästan ingenting alls, det ska den göra för att man ska vilja bli av med den. Är nog så att man får lära om; nu när man hämtar sin gran själv i skogen får man ju en färsking och den håller sig mycket längre än dom man förut köpte som var huggna två månader innan man köpte dom!

Så, det är en hel del plock kvar till i morgon. Har dessutom haft kontakt med min älsklingsreklambyrå som nu tycker det är dags att dra igång annonsförsäljningen igen....... yippieeeee.....eller nåt..... Betyder att från och med nästa vecka är det nog till att ta plats på stolen framför databurken igen. Tur då att jag köpte en ny bekväm skrivbordsstol igår på Ikea! Sen är det bara att hoppas på att folk vill köpa annonser, så det inte blir som i höstas - många timmars jobb utan ett öre betalt! Oerhört frustrerande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0