Nyårsdag

Av nån anledning som jag inte vet kom mitt inlägg från igår kväll inte upp förrän i eftermiddags, sånt är tämligen irriterande!

Får se hur det går med det här inlägget...

Känner mig lite småirriterad rent allmänt, huvudsakligen för att mitt halsont från igår utvecklat sig och blivit en förkylning. Vår plan var ju att åka upp till stugan i morgon, men nu vet vi inte hur vi ska göra. Bertan känner tendenser i halsen idag och det vore ju inte förvånande om han är smittad. Att sätta sig i bilen om man är två som mår skunk är väl inte det bästa, är det bara en går det ju bra och må dåligt kan man ju lika gärna göra där som här hemma. Kan ju även vara så att bastun hjälper till att döda förkylningsvirusarna, det tål ju inte höga temperaturer! Vi tar beslutet i morgon. 

För eventuella intresserade kan berättas att det nu finns ett nytt recept på eatit.blogg.se. En fisksoppa som serverades som förrätt när Kim och Markus var här i julas och som befanns OK. De ville ha receptet och då är det enklast att lägga in det där, så varsågoda!

Sen undrar hönsmamman varför inte Dennis har svarat i telefonen på hela eftermiddagen? En viss oro finns alltid när någon kyckling är ute på vift på egen hand, och när det nu har varit en sådan kväll som det var igår, så blir man undrande?

Klicka för att se bildinformation

I övrigt är ju det nya året alldeles nyfött och jag hoppas att vi alla klarar av att få det att utvecklas till ett bra år, var och en på sitt sätt, för sitt bästa!

Kommentarer
Postat av: Vickie

jag har världens bästa huskursknep mot just halsbesvär. 2 gånger har jag blivit kvitt skiten.

receptet på vickies kuckelimuckmedicin är följande:

3 vitlöksklyftor (man kan även ha fler eller färre)

½ citron

2 msk gräddfil

Pressa klyftorna och blanda samman med övriga ingredienser och avnjut!

2009-01-02 @ 13:07:33
Postat av: Tina

Dessvärre är det alldeles försent för huskurer nu. Det hela har slagit ut med full kraft. Halsen gör inte längre så ont, utan nu är det snuva och värk i kropp och knopp.

2009-01-02 @ 13:46:07
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0