Nya fyndet och helgförhoppningar

Idag har jag varit i stan på Bussgods och hämtat mitt senaste inköp på Tradera. En jättefin jugendlampa som blev precis så fin i taket som jag trott:Dessutom syns de nya dörrhyllorna, eller vad man ska kalla dom, som vi tillverkade i helgen och som sen blivit målade. Väldigt nöjda är vi!

Så är det ju det nyopererade lilla barnet som oroar mig. Verkar som det har varit ett par väldigt besvärliga dar, men idag har hon tydligen tagit sitt förnuft tillfånga och hämtat ut medicinen hon skulle haft redan första dan!!!! Det ÄR inte smart att ha ont, inte mer än man behöver ändå. Det är ju mer än en gång man haft nackspärr tex, och ont som bara den. Så tar man en tablett och det lindrar, eller går över, och det märkliga är att nackspärren har släppt. I och med att man slutar att spänna övriga muskler för att man har ont, så släpper även spärren. Lite detsamma tror jag det är för den nyopererade, som har träningsvärk eftersom hon spänner sig pga smärtan i det opererade området. Spännandet gör värken värre, samt sprider den. Hoppas och hoppas att hon kommer fram till att hon klarar bilresan i morgon, vill så himla gärna träffa dom alla!!!!!!!!!!!

Nu ska jag, som en besvärjelse, gå och fixa efterrätten (den ena) till helgen!

Kommentarer
Postat av: Syster

Fy fåglarna vad vad fint ni har gjort. Och vad mysigt ni får i helgen. Tror jag hänger på era barn upp.....skoja bara. :)

2009-01-23 @ 08:44:17
Postat av: Tina

Ja, vi är så himla nöjda själva, men det har varit mycket möda och stort besvär - och pengar...men nu är vi i mål!Du kunde säkert fått suttit på taket, bara du hade sagt till vettu! ;-)

2009-01-23 @ 18:14:15
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0