Nu har vi flyttat!

Det känns så härligt, nästan ett års slit och nu har vi ÄNTLIGEN  flyttat in! Igår kaklade vi det som fattades ovanför vedspisen och idag fogade vi. På eftermiddagen tände vi för första gången i nya vedspisen. Eftermiddagen har ägnats åt att flytta in i nya köket, och sen tillagades maten där och sen åt vi för första gången där. Det kändes nästan andäktigt. Vi pratade nästan ingenting, utan satt bara och tittade oss runt. Det är en lite märkligt känsla, allt är vant och bekant, men ändå helt nytt och annorlunda! Men det känns så sanslöst bra! Det är fortfarande en del detaljer som saknas, men det mesta kommer att tas hand om under veckan som kommer. Sen är det en del saker som inte är inflyttade än, det känns som man behöver känna efter var en del saker vill vara.

Så småningom (snart hoppas jag) ska det byggas ett vitrinskåp, som fram till i kväll redan hade fått en plats. Men under middan föddes nya tankar om hur man kanske skulle kunna göra, som sagt, man ska låta vissa saker ta lite tid, och se vad saker och huset vill!

Här är lite bilder av hur det sen några timmar ser ut:Observera gärna kokbokshyllan! Den är jag väldigt stolt över!Såg att det kommit en kommentar om önskan om invigningsinbjudan från Kimsan. Vill bara säga att hittar ni nåt datum där alla kan komma med vore det skitkul! Vi finns här hela tiden!

Kommentarer
Postat av: Vickie

åååh, det ser skiiiiitbra ut!!! :) fan vad fint och så KUL!! pusss

2009-01-11 @ 21:21:32
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Vickie

åååh, det ser skiiiiitbra ut!!! :) fan vad fint och så KUL!! pusss

2009-01-11 @ 21:21:55
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Vickie

Det blev verkligen jättefint!!! Så typiskt er stil och allt blev skitbra ju! Kommer gärna om ett datum kan hittas, jag kommer dock inte kunna lyfta en tung väska själv f r o m den 19/1 och ca 3 veckor framåt, men om någon vill hämta mig här hemma och köra upp mig så kan jag den 23e vara ett lämpligt datum. puss!

2009-01-11 @ 21:24:10
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Vickie

haha, bara 3 inlägg. inget av dem kom fram när jag skrev, så jag skrev nya hela tiden :) nu ser jag att alla kom fram hahah jaja, teknikens under.

2009-01-11 @ 22:16:47
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0