Sista kvällen hemma

I morse när vi klev upp vräkte snön ner och det hade hunnit komma en hel del under natten. Sen har dan fortsatt på samma sätt, gissar att det väl kommit ett par nya decimetrar. Känns totalt onödigt med så mycket snö, det skulle sluta mot kvällen men än syns inga tecken på det, det fortsätter.

Nästa "roliga" sak som har hänt idag var att Bertan ringde klockan 9 och hade fått nåt fel på bilen, i bästa fall nån drivaxel, i värsta fall växellådan. Yess! Han körde till verkstan och ställde bilen där och jag fick hämta honom.

Så, nu ska jag inte gnälla mer. Bad ju Vickie berätta och visa vart de ska, och även fast ingen bett mig göra detsamma så gör jag det i alla fall :-). Så här ser det ut:

Först åker vi hit till Koh Lanta. Där ska det vara vackert och lugnt och stillsamt, så vi kommer ner i varv ordentligt. Andra veckan är det Krabi och Ao nang som gäller. Där ska det finnas en fantastisk övärld utanför med paradisstränder. En del av dom ska vi nog titta närmare på. Ao Nang är som jag förstår det en inte alltför stor ort, men med ett större utbud av restauranger och butiker än vad Koh Lanta har.

Tanken på att vi vid samma tid i morgon sitter SKÖNT på planet , kanske precis har fått mat och dryck är väldigt tilltalande! Vi ska försöka komma iväg tidigt härifrån så vi har marginal om något skulle hända eller väglaget är dåligt. Detta blir alltså sista inlägget på den här bloggen på de närmaste två veckorna, vi är inte tillbaka här hemma förrän söndag den 15 mars!

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0