Stadstur

I min lilla händelselösa värld är en tur till stan en stor händelse, snudd på veckans grej. Fast den här veckan kommer "grejen" till helgen när Dennis kommer på fredag kväll och Kim och Markus ansluter på lördag kväll. Det är definitivt större.

I alla fall har jag varit i stan idag. Anledningen var att få vaccination mot Hepatit inför resan nästa vecka. Så mycket spring i affärer blev det dock inte, hade med mig en IKEA-kasse med lite glas, koppar och annat som vi valde bort att ha kvar när vi flyttade in i nya köket. Detta bars iväg till Myrorna. Gick runt där en sväng och hittade några mässingsfat för 3 kronor styck som blir jättefina att ha ljus på.

Ett nattlinne blev det också från Lindex REA, inte för att sova i utan bra att ha att sitta på balkongen i. I Thailand förstås!

Pratade nyss med Kim som haft sol idag. Det har inte vi. Det har varit ett lätt, men envist snöande hela dan som inte gett några stora mängder men som har sopat vägarna glashala. Framför allt i stan där bilar stannar och startar ofta. Det var riktigt snuskigt glashalt på sina ställen. Det går ju inte att salta eftersom temperaturen envist ligger runt -10. Igår kväll var den nere på -20 innan det drog in lite moln och mildrade kylan, vi får se var den landar i kväll, det skulle klarna upp, sa dom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0