Mer förberedelser

Det har varit en lite seg dag idag. Har varit mulet väder vilket kan ha bidragit. Det har ju varit så alldelses väldigt soligt och fint ganska länge nu, men kallt. De senaste dagarna har det ju varit lite drägligare temperaturer, tror att det igår som varmast var ljumna -4. Det klarnade upp när det började skymma så nu har termometern börjat dala, nu är den nere på sådär -13.

Kan också vara så, att vi nu är klara med projekt köket och vet att det dröjer till våren innan nästa rum ska påbörjas och man alltså kopplar av lite grann. Kan nog behövas. Snart får vi ju dessutom semester! Det börjar kännas lite verkligt nu, man börjar så smått förstå att vi snart ska iväg. Vi kommer att landa tidigt på morgonen lokal tid och sen blir det bussresa-färja-buss-färja-buss innan vi är framme på Koh Lanta. Betyder att vintermunderingen måste av under resans gång och lättare kläder på. Byxor med dragkedja så att dom blir shorts är alltså ingen dum grej. Visade sig att Bertan hade två sådana par, och det paret som hade krympt där i garderoben, passade bra på mig. Så då var det problemet löst!

En resväska har tagits in och det visade sig att den trasiga stroppen redan hade blivit ersatt med ett matchande gult (väskan är gul) hockeysnöre, så det problemet är också löst! Det blir nog bra det här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0