Diverse

Ännu en morgon med kofta ovanpå morgonrocken innan vedspisen börjar ge ifrån sig värme - 19, så en grad "varmare". Som tur är är den snabb vår nya spis, på att börja ge värme, och morgonrocken är tjock. Betyder att man får lov att ha en sommarmorgonrock, annars blir det för varmt under den varma årstiden, men det är ju inga större problem att växla!

Idag har det inte blivit många knop, har känt mig lite down, har inte orkat uppamma nån geist. Var istället till Harmånger för ännu ett  Mystery Shopper-uppdrag. Hade tänkt ta det i morgon, men det pratades om snö då, så jag tänkte att det är lika bra att ta det idag när vägarna är torra och fina och jag ändå inte fick nåt annat nyttigt gjort.

Var ute en promenad, fast det är nog inte rätt ord när man går i ett uppkört snöskoterspår, det sjunker ju undan lite ändå när man går, så det blir inte som en promenad på vägen. I alla fall har det körts upp ett skoterspår på stigen jag brukar gå genom skogen. Det gick ju inte ner till mig, men jag tänkte att den där biten kan jag väl gå i snön, det sluttar ju neråt mesta av vägen. Men det var tungt, kan jag säga. Fick stanna mer än en gång och pusta ut. På sina ställen nådde snön halvvägs upp på låren. Mätte när jag kom hem och sådär 60 cm var det där det var som djupast. Inte undra på att man blev andfådd! Vem behöver Friskis? Fast som Kim beskrev danspasset tror jag att jag hade velat vara med! 

Så har jag ju fått hem maken ikväll också, alltid lika skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0