Skogens magi

Idag har det varit bättre väder. Solen, eller den bleka skuggan av den, har visat sig en timma idag. Det är så länge den orkar hålla sig ovan trädtopparna, mellan 11.30 och 12.30, sen skymmer det igen. En hel del snöbyar har drivit in från havet också, men inte gett några mängder, det har mest bara sett stämningsfullt ut.

Idag var jag tvungen att gå och hälsa på skogen, det var längesen jag var där. Det gäller att passa på, än så länge ser man trots snön var stigen går, men kommer det mer snö försvinner den. Om man inte går där och trampar upp den. Det var så vackert, en snöig skog utan att det blåser är nästan magisk. Framför allt när en rödaktig svag sol hänger i trädtopparna samtidigt som snön sakta dalar. 

Ytterligare ett nytt inlägg har det ikväll blivit på eatit.blogg.se. Man känner ju ofta att man går runt på sina gamla vanliga rätter mest hela tiden och vill hitta nåt nytt. Hade en idé om en fiskgryta med kaviar, alltså vanlig smörgåskaviar, men fick en annan idé i sista sekunden och det blev väldigt gott. För mitt minnes skull hamnar ju numera allt som inte finns på recept redan där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0