Mellanlandning

Vinylkryssningen var bra, men inte lika bra som den förra året. Inte lika bra fart, inte lika bra drag. Det spelar ju väldigt stor roll vad det är för band, och Bertan sa att det var New Generation även förra året. Kan vara så. Kan också vara så att de nu har blivit the Old Generation, det både såg ut så och lät så. Dessutom hade stor del av publiken hängt med dom i förvandlingen. Det dansades tryckare till allt, oavsett takt. Dessutom av modellen "min armbåge är egentligen en isbrytare och här är mycket is vi ska igenom". För vissa är det ju så, att håller man om varandra när man dansar så har man nån slags förkörsrätt och alla andra ska flytta på sig. Har dom inte vett att göra det får dom skylla sig själva!

Men som sagt, det var OK.

Nu är vi på mellanlandning hemma. I morgon åker vi upp till stugan och får sällskap av Kim och Markus där också. Det har ju snöat en hel del både där och här, och vi måste stänga igen där uppe och det är lika bra att ta det nu, innan det kommer mer snö. Dessutom är det ett trevligt ställe att fira nyår på! En liten surprise har vi med oss också!

Så håller vi tummarna för att inte några vattenledningar fryser sönder däruppe under natten nu. Här har vi ca 23 köldgrader, där kan det säkert vara mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0