Julgran

Ska inte säga att vi haft årets kallaste dag, för det hade vi i februari, men åtminstone säsongens kallaste hittills. Dagens varmaste notering har varit -17,5, nu ligger det och pendlar runt -21. Vi eldar som tokar både i spisen i köket och i kaminen uppe. Det enda nyttiga är att man hittar alla draghål. Vissa kan man täta, andra får man leva med tills det är dags för renovering i det rummet.

Apropå renovering har vi nu börjat möblera i pigkammaren. Det blir så fint, så fint. Var ju rädd att tapeten skulle bli FÖR söt, men nu när det kommer in möbler tycker vi att det blir rent ut sagt skitbra. I morgon ska vi åka och hämta linneskåpet jag pratade om förut, då kommer bilder!

Det var en höjdare att få in soffasängen och se att det blev så bra, en annan höjdare idag var att pulsa upp i skogen igen och hugga ner granen jag såg ut tidigare i höstas. Vi konstaterade när vi stog där att vi var mitt i ett julkort, fast man ser det inte själv. Ett par decimeter snö, snötyngda granar, gnistrande kallt och att få gå och ta ner en gran i sin ägandes skog i detta. Det gäller att stanna upp och betänka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0