Insnöade

Hon var inte riktigt redig, dottern, igår när hon berättade vad som hänt. Fick senare reda på att hon även hade blivit påkörd. Men den bilen som var på väg att frontalkrocka med henne hade kunnat väja, en annan hade kört in i sidan på hennes bil. Bilen är förmodligen ett fall för skroten. Hon har ont i nacken, men lever. Det har snurrat i mit huvud, det här i natt, har varit lite halvdåligt med sömn.

Det snöade hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen igår, men sen höll det upp och enligt prognosen skulle det sedan bara komma nån enstaka by. Så när det började om trodde vi det var tillfälligt. Men det höll i sig hela kvällen och när vi kom upp i morse var det bara att konstatera att det inte gick att ta sig ut med bil. Bertan skulle till Gävle och jobba, men bestämde redan när vi la oss att det var bättre att skjuta på det, och hålla sig runt stan här i stället. Men som sagt, 4 dm snö forcerar man inte utan vidare. Nu har plogbilen varit här, men det vräker fortfarande ner och de gissar på ytterligare 1 dm under dagen. Nog blir det en vit jul alltid!

Kommentarer
Postat av: vickie

minns knappt att vi pratade på dagen. minns att vi pratade men inte vad jag sa, haha. var nog lite förvirrad tror jag.puss

2009-12-21 @ 13:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0