Inredningsvåndor

Stor del av dagen idag har ägnats åt att springa i affärer. Först IKEA där det skulle letas förvaringssystem till nya tvättstugan. Den blir ju superliten, ca 2x2 meter, och där ska in tvättmaskin, diskho och torktumlare, i den ordningen, på ena väggen. På den andra ska det in tre förvaringssektioner av något slag. Har ju sett på hemsidan att det finns en del att välja på, men det är så svårt att se där, ville därför se det live och kunna tänka ihop egna varianter. Men det fanns ju knappt, gick igenom hela varuhuset och det var något enstaka ställe där en liten del var uppställd, men inget som gav inspiration. En diskho och blandare inköptes, det ska ju ändå till. Men just det där med förvaringen får vi klura vidare på.

Tittade sedan runt i andra affärer efter lämplig golvbeklädnad till tvättstugan och den biten är nog löst nu.

Sen var tanken att bedriva lite julklappsjakt, men hittade inget som passade. Var även tänkt att hitta nåt klädesplagg för eget bruk, men inte heller det gick att hitta nåt. Allt ser ju likadant ut - avskuret under bysten, eller rynkat ovanför. Svart eller grått. Jag vill ha lite färg!!!!! Och nån annan modell...!

Ikväll har vi varit duktiga och skrivit julkort. Det brukar vi annars inte göra förrän nån dag efter sista skicka-dan. Lite passande att göra det en sån här kväll när det är ca -4 och snön yr. Jo, vi har letat fram snöskyffeln! Framför allt känns det så alldeles vansinnigt bra att bilarna står under tak och med motorvärmaruttag alldeles framför i år!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0