Gammalt blir nytt x 2

I natt verkar det som vi kommer att få den kallaste natten på den här sidan sommaren, i skrivande stund är det närmare -9. Rimfrostigt och av det ganska vitt ute, men ingen snö. Det är tur att vi har gott om ved!

Annars har jag ägnat mig åt tapetsering de senaste dagarna. Pigkammaren har fått kläder. Självklart en söt rosenmönstrad tapet passande en pigkammare.Var rädd att den skulle bli FÖR söt men det blir faktiskt bra.

Men man får betala, inte bara i pengar för tapeten, utan i fysiska sviter; ont i armen efter allt klisterstrykande, nackspärr och ont i ljumsken.

Sen är det lite lister som ska på plats, de runt dörren är ännu inte målade, ska bli de närmaste dagarna, men övrigt är klart. Sen ska golvet lackas, SEN ÄR DET KLART! - så när som på elektrikerns insats... men vi jagar dom, och det verkar finnas en chans att de kan pressa in oss i sitt späckade schema ....

Åsså finns det ett nytt recept på eatit.blogg.se igen. Har moderniserat en gammal trotjänare och vill minnas själv hur jag gjorde, för det kommer att bli repris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0