Elfixande och son på rymmen

Igår fanns den där helt plötsligt, hyrbar på vår TV; Flickan som lekte med elden. Tidigare på kvällen fanns den där inte, men självklart satt vi fast vid TV:n till halv tolv på kvällen. En del fattades så klart från boken, annat stämde inte helt, men den var bra!

Idag har vi haft elektrikerna här. Dels drar de el i garaget, det var bla det de skulle gjort sist de var här i höstas. Trots att de är två och har hållit på hela dan, är det inte klart. De återkommer i morgon har de lovat, och gör klart. Nu är man ju väldigt sugen på motorvärmare där, så det ser jag fram mot. Dessutom ska kontakter upp i pigkammaren. Sen är det bara en golvlackning till kvar där, sen är det rummet faktiskt klart!

Idag har jag sagt hejdå till Dennis. I morgon vid 10-rycket går planet till Thailand och sen blir han där ett tag. Tre månader är det tänkt. Usch ja. Även fast han är vuxen, så finns där en viss oro. Saker kan gå fel och olyckor hända, och då är det VÄLDIGT långt borta! Men han är en klok ung man. Så jag försöker att bara vara väldigt avundsjuk. Skulle ju inte vara helt tokigt att övervintra där inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0