Annandag jul

Vid lunchtid idag åkte dom vidare en bit norrut, Kim och Markus, hem till Markus föräldrar. Som vanligt blir det tyst och tomt. Men vi har haft en härlig, mysig jul, så jag är jätteglad ändå! 

Strax innan de åkte kom det annonserade snöovädret hit. Blåsten kom redan i går kväll. Under eftermiddagen har det ändå sett hyfsat beskedligt ut, men nu har det tagit i ordentligt. Det driver och vräker ner ordentligt. Nu hoppas vi bara att det inte stannar längre än vad som spåtts, till nån gång i natt. I morgon förmiddag ska vi ju ta bilen ner till storstan och då är det ju trevligt att kunna ta sig fram. 

I morgon är det ju så att vi åter ska äntra M/S Cinderella för att göra en Vinylkryssning. Vi var ju på en sådan förra året vid samma tid och det var den bästa kryssning vi varit på. Jättebra musik (från vår horisont sett), hänsyn på dansgolvet (också nåt som kommer med åldern) och ytterst få alltför överförfriskade människor. Kort sagt, en skitkul kväll när man inte kunde låta bli att dansa fastän svetten lackade och benen redan var svårt angripna av muskelförtvining. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0