Mer sol åt folket!

Nu är vi hemma igen och kan konstatera att vi har ett riktigt nice place här också! Ingen sjö där gräsmattan tar slut att kolla vindläget på (det finns en här också, men längre bort så budskapet är inte lika tydligt) eller njuta solglittret från.

Enligt väderprognosen skulle vi få bra väder här i eftermiddag och kväll, så vi var inställda på att köra ett gräsklippningsrace, men kunde konstatera att vi körde in i molnen ju längre söderut vi kom och så småningom även regnet. Förhoppningsvis blir det gräsklippning i morgon i stället, gräset är nästan knähögt!

Kan konstatera att det har varit väldigt mycket vädersnack på min blogg, men gissar att det är egentligen väldigt typiskt oss svenskar. Samtalsämne nummer ett är ju väder. Vädret påverkar vår vardag så oerhört mycket att det blir väldigt viktigt. Har man då haft en semester med sisådär 7 soldagar på fyra veckor ÄR det nåt som påverkar ens liv ganska rejält. Det är ju detta man ska leva en massa månader på. Då pratar jag inte bara soliga sommarminnen utan även rent fysiskt, att kroppen fått möjlighet att suga i sig det den behöver av ljus och vitaminer. Ok, det är ett tag kvar innan vi går in i tunneln, hoppas att vi får mer sol på oss!!! http://www.youtube.com/watch?v=xo_PIn1_myc

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0