OK dag på det hela

Är just nu smått irriterad och halvstressad. Anledningen är att jag i över en halvtimma suttit och försökt lägga en order på La Redoute. Maken till seg site har jag sällan varit med om, det kan inte vara många kunder som orkar sitta och vänta på att sidorna ska ladda upp, och vi har ändå ett ganska snabbt modem! Att jag ändå satt kvar berodde på en jacka jag tyckte att jag ville ha, nej, nån bild kommer inte, då skulle jag bli bindgalen om jag skulle försöka få upp den igen!

Regnet som så säkert utlovades till idag, kom inte. Det såg både åsklikt och regntungt ut vid flera tillfällen, men inte en droppe! Har målat, putsat fönster och i övrigt fixat diverse saker. Även  varit ute i skogen en sväng och letat kantareller, men det verkar vara lite för tidigt än. Hittade ett ställe med en massa bebiskantareller, men de behöver stå på tillväxt ett. Det blev sådär tio stycken, de stektes och åts som en MYCKET liten förrätt.

Fick telefonsamtal från fadern igår som har tänkt att komma och hälsa på på lördag och inspektera vår renovering. Det får han väl göra, bara vi slipper en massa - här borde ni, här skulle ni, här måste ni. Vi får väl se hur det går.

Kommentarer
Postat av: vickie

min erfarenhet när det kommer till både mödrar och fäder är att de ligger dem väldigt nära till hands att tycka och tänka om allt som har med deras barn att göra ;) förmodligen just för att de är deras barn och de vill deras bästa och inte för att märka fel.

puss

2009-08-18 @ 20:47:37
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: vickie

och för övrigt; vem är han att ha åsikter om folks renovering när han själv monterat strömbrytare till toaletten där uppe helt snett och satt plankor bakochfram på samma toalett :)

2009-08-18 @ 21:15:50
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0