Formexmässan

Nu börjar stressen, eller vad man ska kalla det, komma krypande. Vad ska jag ta för kläder, vad passar där? Vad ska jag i övrigt ha med mig/behöver under tiden? Har skrivit en lista, men har jag kommit ihåg allt? Vad har jag inte tänkt på?

Åker ju ner till storstan i morgon för att jobba på Formexmässan torsdag till och med söndag. Många mässor har jag stått på, men inte den här. En "kollega" ringde igår och det visade sig att han har tillbringat några dagar med att ringa kunder och boka in dom för att besöka montern under mässan. Jasså, är det så man gör inför den här mässan?! Hade jag ingen aning om! Han ringde för att han råkat boka in några kunder som var mina....Han ska ta alla kunder i södra Sverigen och jag dom i norra. Men jag har inte bokat in några och han har bokat in massa.... Undrar hur det här blir? Kunderna i norra Sverige är mycket färre än dom i södra... Men jag får ta det som en lärotid!

Jobbigt lär det bli, ny bransch, långa dagar.

Så det kan tänkas att det inte blir så många inlägg här de närmaste dagarna, vi får se vad jag orkar och hinner med! Hemma igen sent söndag kväll och då lär jag vara fullkomligt DÖD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0