Förberedelser

Morgonen började med en dimma som hängde jäms med trädrötterna, föga uppmuntrande! Men när klockan var kvart över åtta lättade det hela som om en liten väderfé hade svängt med sitt spö och en alldeles klarblå himmel uppenbarade sig! Det hela tog ungefär fem minuter, fascinerande! Sen fortsatte dagen ungefär på samma sätt. Dock satt jag vid skrivbordet hela förmiddagen och försökte få ordning på pris- och produktlistor och försökte få svar på alla frågor som uppenbarade sig. En del produkter hade försvunnit, andra ändrat namn eller utseende, sen var det mått och storlekar hit och dit som man behövde veta. En del svar har jag fått, andra väntar jag fortfarande på.

I morgon ska vi ha hit vår granne Märta på middag, så en del tid ägnades åt att fundera på vad vi ska äta, och sedan att åka och handla detsamma.  Förhoppningsvis får vi grilla även i morgon. Erfarenheten säger att äldre personer sällan grillar, så jag tror att det skulle uppskattas. Lite kräftstjärtar först och jordgubbar till efterrätt är väl en bra blandning av för- och sensommar?

Grillen användes även i kväll. Vi har haft en riktigt solig och skön vecka, synd bara att den inte dök upp när vi var kvar i stugan. Men å andra sidan ska man vara nöjd att den kom den här veckan; Bertan har haft en ganska lugn vecka och jag har ju inte varit iväg alls. Räknade ut att vi har grillat alla kvällar utom en, so far, och dessutom suttit ute på vår uteplats-to-be. Än så länge är det bara en grus-och skräpyta, men precis utanför altandörren i köket. Så småningom blir där ett altandäck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0