Vinterns återkomst

eller i det närmaste i alla fall. På förmiddagen kom det faktiskt några snöflingor och i värsta fall kommer det mer i morgon. Känns inte upplyftande! Temperaturen har legat på två plus och det har varit mulet hela dan. Ingen höjdare!

Var ute på en promenad i dag och faktiskt såg jag en tussilago! Genast kändes det lite lättare! Trots de få plusgraderna så har det tagit LITE  på snötäcket ändå! Jo, man kämpar för att se det positiva! Som tex; när det är mulet så blir det lite mörkare på kvällen och då kan man tända ljus, det hinner man inte när det är klart väder! Det är ju faktiskt så, att vi har gått om Stockholm nu när det gäller ljuset i alla fall! Vi har ljusare både morgon och kväll och mer kommer det att bli!

Som tur var visade det sig i går kväll att det går att se en hel del TV-program via datorn, ibland med ett tags förskjutning, men det spelar mindre roll. TV 4 har en ny tjänst som heter Replay, kanske är det för få som vill köpa Anytime, så nu skickar dom ut det gratis. Därför fick vi faktiskt se Äntligen hemma och både Rapport och Nyheterna. Känns som jag kan överleva, fast det suger där med den nya karaokeskivan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0