Vårdag

Idag har det varit en bra dag. Solen har strålat från en klarblå himmel, men det har varit kallt, som mest 4 plus. Men vi passade på att elda upp skräp, förra våren hade vi hjälp av Kim och Markus, men i år fick vi klara det själva. Det är byggskräp, sånt vi rivit ut ur huset när vi byggt nytt under det gångna året. Allt blev inte uppeldat, en del är fortfarande fastfruset i snön, men sådär 75 % är borta, och det är vi väldigt glada över.

Dessutom har det blivit nån stund vid läväggen och där var det tillräckligt varmt för att sitta i t-shirt (ja, jag vet att vissa går på stan i linne!), mycket njutbart. Snötäcket kryper mer och mer undan, lämnar större och större tomma ytor, och blir på andra tunnare och tunnare! Vi har vår här också, även om den inte är lika varm och explosiv som söderöver!

En annan bra sak idag är att vi sålt vårt (Dennis) gamla vitrinskåp. Det har tillsammans med den gamla vedspisen legat ute på Blocket, och vedspisar hade vi kunnat sålt flera av, men inte förrän igår var det någon som var intresserad av skåpet. Men idag kom dom, två gubbar, och köpte det. Det skulle visst passa ypperligt ihop med den furupanel en av dom spikat upp. Jätteroligt att skåpet hittat sig ett nytt hem!

Kommentarer
Postat av: Carina

Ja jag håller med dig helt och hållet. Min tid på terapin är ju superviktig. Allra helst nu eftersom den är på sluttampen.

26 maj är sista gången och det kommer inte att bli nån fortsättning på gruppterapin utan nu blir det enskilda samtal igen med terapeuten. De här 18 månaderna som gruppen har funnits har fått mig på fötter igen och det är jag verkligen tacksam för. Jag har kommit långt med min rehabilitering men har fortfarande det ganska jobbigt att hantera min historia.

Att jag prioriterade Maria och hennes katt i tisdags var ju helknasigt när jag tänker efter. Men just då, när hon blev lessen i telefon, kände jag mig ganska kass. Jag mår ap-taskigt och känner mig totalt misslyckad- (jag vet att jag inte ska känna så men vad hjälper det?)-när jag gör min omgivning besviken på mig.

Nu ser jag fram emot helgen istället. Då ska Maria och jag turista i Stockholm över helgen. Bo på hotell, shoppa, äta gott osv :-)

Åh jag ryser när jag läser att ni fortfarande har snö liggandes kvar, för nu har vi verkligen fått smak på sol och värme de sista dagarna. Man ser allt knoppas och grönskas och det är en underbar tid vi har framför oss.Hoppas du får en skön söndag!Kram

2009-04-19 @ 11:21:24
URL: http://faith60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0