Ups and downs

Ja, så var den äntligen klar, deklarationen. Påbörjades i påskas hos vår tyska deklarations- redovisnings- och alltmöjligtguru uppe i den norrländska glesbygden och äntligen har den färdigställts! Puh! Skulle förmodligen kunna sätta mig in i hur man ska tänka och agera när man har eget företag, men så länge han finns tar jag hellre hans tjänster i anspråk. Det spelar ingen roll att man inte har några inkomster att yvas över, men det är så mycket hit och dit, moms här och avdrag där och jag har aldrig varit någon siffernisse(a).

Kollar ju platsbanken varje dag, eftersom jag är ganska arbetslös och fattig numera. Idag dök det upp en intressant grej som vid kontakt verkade intresserad av mig också. Ska dra i fler trådar i morgon! Det vore både roligt och behövligt att hitta sig nåt att leva på! Det som nu är, är långt ifrån att ge oss mat på bordet, och det är jag som betalar den. Återkommer när det finns mer att berätta.

I övrigt har vi haft en strålande vacker dag, solen har skinit från en molnfri himmel, MEN ack så kallt! På förmiddagen låg temperaturen upp mot +5, men under eftermiddagen skönk den i takt med att vinden tilltog. En isande vind som jagade in mig, det var så öronen blev iskalla! I morgon ska det tydligen vara risk för lite snö....tjohoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0