Tråkdag

Som den feminist man är har jag ända sen jag var ung tyckt att sådant som att mangla lakan varit onödigt kvinnoarbete, ett arbete som traditionen lagt på kvinnor och som har ingen nytta. Lakanen blir ju skrynkliga på en gång ändå!

I brist på mangel har jag idag stått och strukit lakan, det ni! Men, det är helt självvalt och har ingenting med "måste" att göra. Vi köpte för cirka ett år sedan satinlakan. När man sover på hotell har ju i princip alla sådana, och dom är så härliga att lägga sig i. Men det krävs att de manglas för att få den där svala, glatta känslan. Så dessa lakan har jag strukit, de andra kvittar!

Har förstått att stockholmarna hade regn idag på förmiddagen, vilket gladde mig. Under eftermiddagen fick jag dessvärre andra besked, då lyste solen på dom igen! För att alla ska ha klart för sig att det är synd om oss kan jag berätta att vi också hade regn på förmiddagen, men i stället för sol fick vi när regnet slutade dimma. Den har åkt upp och ner som en jojo, men verkar nu stabilisera sig i marknivå. Man känner fysiskt locket på huvudet, det är svårt att hålla humöret uppe och man längtar bara efter att det ska bli mörkt så man slipper se eländet! Dessutom har temperaturen legat på ca 1 plusgrad hela dan, så snösmältningen har upphört. Man behöver inte ens FÖRSÖKA  hålla sig för skratt, det är svårare att låta bli att gråta.


Kommentarer
Postat av: Vickie

Det borde vara olagligt att gnälla om vädret när man varit i Thailand i 2 veckor och knappt varit hemma i 3 veckor. Så det så. Puss!

2009-04-05 @ 19:18:38
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Det är lätt för dig att säga som bara varit hemma i två veckor efter TRE veckor i Malaysia, OCH som dessutom har sol och nästan sommarvärme! Hade du varit här hade mitt gnäll låtit som en lovsång i jämförelse! Jag känner dig, vettu! :-)

puss

2009-04-06 @ 09:04:39
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: vickie

haha, men jag skulle aldrig få för mig att flytta norrut just pga vädret! :)

2009-04-06 @ 11:28:40
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0