Svininfluensa och så

Vill börja med att meddela att det finns ett nytt recept på eatit.blogg.se! Ett jättegott recept som jag varmt rekommenderar! (och så är jag så nöjd med att jag lärt mig hur man skapar länkar! (äntligen)).
 
Funderar lite över den här svininfluensan som skapar rubriker just nu. Det märkliga verkar vara att det är många dödsfall i Mexiko, men de drabbade i USA har blivit mer lindrigt drabbade. Ändå har man tydligen i eftermiddag gått ut och klassat det som en pandemi, alltså en världsomspännande influensa? Det känns som det är nåt som undanhålls. För ett par år sedan när fågelinfluensan härjade och även drabbade fåglar i Sverige, och saneringspersonal ryckte ut med heltäckande kroppsmasker, så klassades det inte som pandemi, även fast dödsfallen var betydligt större i förhållande till antalet smittade. Varför klassas det här som pandemi, redan? Det rimmar liksom inte. Hur länge dröjer det innan folk förbjuds resa utomlands?

Kommentarer
Postat av: Miscela

SV: Självklart ska man inte stoppa in gravida och ammande i ett fack. Jag menade bara att Hot Milks affärsidé var riktigt dålig. Är inte emot att det borde finnas ett större utbud av både kläder och underkläder för gravida och ammande.Att sexlusten blir större under graviditeten är ju bara att tacka och ta emot ;) Men jag tycker fortfarande att vanliga gravidstringtrosor/hipsters är snygga nog. Menade inte tanttrosor =) Jag må vara dömande mot både gravida och ammande men det är nog för att jag hade så hemska upplevelser själv. Livet är ett lotteri och man kan aldrig veta vem som vinner...

2009-04-28 @ 22:23:29
URL: http://miscela@live.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0