Party, party!

Ja, nu har vi varit på födelsedagsfest i storstan. Klockan 12.11 igår rullade tåget iväg från Sundsvall mot Stockholm. Det är skönt att åka tåg. Framför allt såna här gånger när man vet att det kommer att bli en del festande på kvällen är det väldigt skönt att veta att man inte behöver sätta sig i bilen förrän frampå eftermiddagen dagen efter. Så på nervägen unnade vi oss en lasagne till lunch i restaurangvagnen med vin till, det kändes lyxigt! 

Efter en dusch och omsvidning på hotellet åkte vi ut till Vickie och Jonas och överlämnade presenter och fick lite skumpa. Sen blev det bulle till Bon Palais och kvällen bestod sen av mat, dryck och så småningom dans. I den mån det gick. Jag gillar ju att ta ut svängarna, men det gick inte där. Det var dans på stället, om man säger så, men kul var det! 

Trötta och med ömmande fötter promenerade vi till hotellet lite för sent för att kunna vakna utvilade, men väldigt nöjda.

Efter en god hotellfrukost gick tåget tillbaka mot Sundsvall 10.30 och vi berömde åter igen oss själva för att vara så kloka att välja att ta tåget istället för bilen!

Väl i Sundsvall visade termometern årsrekordet 21 varma grader, dock när vi kom ut i obygden där vi bor, nöjde den sig med 18. Men, man är ju viking, så av med kläderna och på med bikinin, fram med solstolen och sen dåsade jag bort nån timma. Väldigt, väldigt skönt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0