Lördagens outfit

Å vad det är härligt med teknikens under! Har ju sån vånda över vad jag ska ha på mig på lördag på Vickies 25-årsfest och så sitter man här ute i skogen utan en enda själ att visa för! Mer än maken då, men han säger att jag ser fin ut oavsett vad jag tar på mig. Han är en going! Men dålig rådgivare....

Han är dock inte hemma ikväll, tillbringar natten i Gävle. Men, nu har jag hittat självutlösaren på kameran och i min ensamhet provat olika kombinationer. Tack vare tekniken kan jag nu delge eventuella intresserade mina val och be om åsikter. Snälla ni, ge mig feedback! Kolla här!

Sen är det ju väldigt mycket kedjekläder, det är ju nästa vånda; klänningen nyinköpt på Lindex, blusen nyinköpt på HM (hur många kommer att ha samma?). Linnet är några år gammalt, så det är lugnare, detsamma gäller kjolarna, den beige är en mockakjol.

Tydligen vill inte länken funka, därför kommer bilderna här i stället:Kommentarer
Postat av: Vickie

länken funkar inte!!

2009-04-22 @ 22:13:28
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: vickie

helt klart den översta med det svarta skärpet, fast jag skulle nog byta ut de vita tightsten mot ett par svarta eller inga alls. jag kommer nog vara barbent. personligen tycker JAG att svarta tights blir snyggare ihop med det svarta skärpet du har i midjan. ser både ungdomligare och mer party ut. de vita blir lite väl mkt midsomamr/skolavslutningskänsla. men det är bara MIN åsikt! :)PUSS

2009-04-23 @ 10:13:17
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Tack, gumman! Du behöver inte ursäkta dig för din åsikt, det var ju precis den jag bad om! Att det är en Lindex-trasa som just nu syns i all deras reklam då?

puss

2009-04-23 @ 13:15:29
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: vickie

äh, vem fan bryr sig?? jag ska nog ha en gina tricot-trasa för 250 spänn som syns i deras tv-reklam!PUSS

2009-04-23 @ 13:34:55
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0