Grattis Vickie!

Tror att hon höll på att spricka av skratt, därav den något sammanbitna minen. Man riktigt ser att det är på väg ut genom munnen, eller hur? I vilket fall har det gått 20 år sedan den här bilden, här är hon fem och idag fyller hon TJUGOFEM! Grattis Vickie! (Hon kommer att bli skitförbannad att jag lägger ut den här bilden! Men å andra sidan kanske inte, hon är ju vuxen nu!!!?????)Dagen har hos oss bjudit på en hel del sol och snösmältning, det gillar jag! Har hittat krokusar på tre ställen, kommer inte riktigt ihåg var jag grävde ner dom i höstas. Även påskliljorna har stuckit upp de första gröna bladen. Sädesärlorna har också kommit, dom fanns här inte när vi åkte norröver i onsdags. Dessutom har vi faktiskt begått årets första grillning, bara en sån sak! Gott värre!

Har också varit och hämtat min bil, håll nu tummarna för mig att det inte händer nåt mer skit med den, 6,5 tusen i reparation på två veckor känns oerhört tufft!

Apropå eländen, så lär vi vara utan TV de närmaste veckorna. Inte för att vi är några stora TV-tittare, men nyheter och så vill man ju gärna se. Elgiganten ville absolut skicka iväg den för påseende och det lär ta sin tid. De hävdade att garantin nog kanske inte gällde för detta, men enligt vad vi kunde läsa oss till, så var det just sånt här den gällde för, blir intressant!

Det allra tråkigaste är att jag fick en ny karaokeskiva av Kim och Markus i helgen som jag så gärna hade velat köra i helgen, har ju lite abstinens efter påsken! Men den får ligga till sig, den som väntar på nåt gott......!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0