Dags igen

för gråväder, viktångest och bilkrångel. I precis den ordningen. Har varit inne i stan och där var det 10 plus, hos oss har det varit sådär åtta, men det gör mycket nytta också.

Var i stan för att försöka hitta nåt till Vickies fest, men det enda jag kunde konstatera är att jag är överviktig och att inget sitter snyggt på mig. Fick med mig nån trasa i panik, men det kan nog hända att den återlämnas. Hade ju tänkt mig nåt snyggt med nån glammig tunika och snygga tajts. Nu är det ju så (vilket också drar ner en) att man är lite (mycket) sen med att anamma modetrender. Berodde nog till stor del på att det här med tajts avverkade jag på 90-talet. Nu, när man då har accepterat det och tycker att, OK, det kan nog funka, ja , då är det på väg ut! Arg på sig själv blir man. Därav trasan, som ändå fick komma med hem på besök, men som får mig att se gravid ut.

På vägen hem kom nästa snyting. När jag skulle svänga av från E4-an gick bilen nästan inte att svänga, det var som att försöka ratta nångting där man stoppat en käpp i hjulet. Från den ena stunden till den andra, utan förvarning. Flera tankar korsar hjärnan; har motorn lagt av och rattlåset slagit till? har jag nåt fel på hjulen (käpp?) som gör att det inte går att styra? eller har servon lagt av? Stannade och gick ut och tittade, inget synligt. Körde fram några meter och det var som att ratta en gammal traktor, gissade alltså på servon. Ringde verkstan som sa att "det är förmodligen ingen fara att köra hit". Verkligen betryggande! Inte lockande att köra ut på E4:an igen med en bil som knappt går att styra. Kom på att jag har ju min assistansförsäkring, nu jäklar ska jag utnyttja den. Ringde den, dom fixade bärgare som kom efter 35 minuter och tog mig och bilen till verkstan. Det är ju bara en dryg vecka sen förra besöket och jag kan tänka mig bättre ställen att vara stamkund på. Men vad gör man? Hoppas att det är lätt och billigt fixat, betalar och ser glad ut......oavsett priset.

Så, resultatet av dagen är att man ritar ett nytt lågvattenmärke, humörmässigt. Sen vet jag att det är fler som har haft en skitdag, som också fått se pengarna fladdra iväg på saker man inte tänkt och inte har lust till. Skit vare skit vare skit.

Kommentarer
Postat av: Molle

Var i stan för att försöka hitta nåt till Vickies fest, men det enda jag kunde konstatera är att jag är överviktig och att inget sitter snyggt på mig. Fick med mig nån trasa i panik, men det kan nog hända att den återlämnas. Hade ju tänkt mig nåt snyggt med nån glammig tunika och snygga tajts.

-En av mina grejer jag skrev om ;)

Det är nog kanske bara du själv som tycker du ser gravid ut?

Haha, jag tror nästan att det finns någonting mer än att den skulle vara liten.

2009-04-02 @ 19:32:42
URL: http://molleboll.blogg.se/
Postat av: Vickie

skulle tights vara på väg UT??? då har du nog missat alla årets modeblaskor rätt ordentligt. tights används överallt i olika varianter, färger och former. så nej mamma, tights e INTE på väg ut och jag är säker på att du inte ser gravid ut i klännigen. man ska alltid vänta med att prova nya kläder till man har en snygg-dag eller en bättre dag iaf.puss!

2009-04-02 @ 21:42:50
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: kim

håller heeeeelt med vickie om både tights och att vänta på en snygg-dag. och serriöst mamma, överviktig du vart då? tycker du är jättefin. vi kan väl åka in till umeå någon dag nästa helg och kolla lite om du vill ha smakråd!förrästen så åker vi inte uppöver denna helg. det var för dåligt före enligt markus föräldrar.kram

2009-04-02 @ 22:38:42
URL: http://kimziefromsthlm.blogspot.com/
Postat av: Tina

Ni är snälla barn! Men jag såg inte ett enda par tajts i affärerna! Det kan tänkas att vi kan dra en repa däruppe.

Tror inte heller att det går att åka skoter nu, snön är sorbet!

puss o kram

2009-04-03 @ 09:01:17
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0