Bakslag nummer 4 och 5

Vet att jag är vädernojig nu, men jag längtar så intensivt efter att bli av med snön och få vår och värme! Dagen har ju varit OK, med våra mått mätt. Inga höga temperaturer, men solen gluttade lite när jag var ute och gick, fåglarna kvittrade och det kändes lite lättare att leva. Putsade faktiskt fönstren i köket, bara en sån sak!

Men sen kom bakslagen. Två gånger nu på sena eftermiddagen och tidiga kvällen har snön fallit, inga långa stunder, men riktigt ymnigt. När det är två gånger, även om det är samma dag, borde man väl kunna räkna det som två bakslag? För då är det bara två kvar, det ska ju vara sju.

Sen var det det här med min lilla bil. Pratade med verkstan idag och det är tydligen servopumpen som lagt av. En ny kostar nätta 13.900 riksdaler. Yesss! De skulle dock försöka få tag på en begagnad, men nån bil får jag inte tillbaka den här veckan. Ska prata med dom på tisdag igen. Skit och elände och pengar bye, bye.

Kommentarer
Postat av: vickie

fy fan. men tror du inte att ex markus som e duktig på bilar kan hjälpa dig så det blir billigare? man ska utnyttja de som går att utnyttja ;) skämt å sido. kanske e värt att fråga iaf.

ska vi bilda klubb? klubben för oss som har tråkiga utgifter i april.

puss

2009-04-07 @ 08:22:43
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Vi är verkligen värdiga medlemmar av den klubben! Tror inte jag kan lasta min bil på Markus, dessutom står den ju redan på verkstan, blir lite svårt flytta den när den inte går att styra!

puss

2009-04-07 @ 09:01:12
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0